#OOTD-eiger

#OOTD – Eager to Wear Eiger [EF#11]


Bismillaah…

Ah… this week’s challenge really pushed me revealing my true identity. As for so long I’ve tried to hide my appearance on this blog to the public. And for now, it’s just appearing just like that. I want to “toyor” other admins for announcing this theme.πŸ‘Ώ But, a challenge is a challenge, after all. As one of (so fake) admins, I have a moral obligation to write it no matter what. I think I still can explore how this OOTD theme may fit the characteristic of my writings. For your information, OOTD is abbreviation from Outfit Of The Day. Hmm… OK!


Indonesian Local Brand

As we know, we have a qualified local brand of adventure equipments and outfits. Its label is quite famous even among the people who lived outside Indonesia. I knew this from my best friend who lives in Japan. He said if you see people using those local brand’s stuffs, then he/she is definitely an Indonesian. Yes, the brand is Eiger.

Logo-EIGER

The original branding of Eiger was specialized in manufacturing and retailing of adventure equipments. But it has been expanded into some genres: adventure lifestyle, e-lifestyle, and outdoor living. It seems Eiger has its best strategy to create a valuable positioning and brandings. Besides, in my opinion, the quality of Eiger stuff is very good. There are so many items which were created by using good materials and well-shaped manufacture. Backpacks, jackets, sandals, camera bag, wallets, and any other adventure lifestyle stuffs are a few examples of the Eiger’s flagship product.

My Outfit of The Day

I like wearing Eiger stuff because of its durability and the long lasting of usage. But the most important thing is comfortable to use. Guess how many Eiger items that I used on this photo!

#OOTD-eiger

**Yaa kali aja ditawarin buat jadi stiker ama LINE…πŸ˜„


This post is a submission for BEC’s English Friday, 11th topic: (OOTD) Outfit of The Day. If you want to know more, please join us!πŸ˜€

My other posts in English:
[EF#10] Indonesian Traditional Pastry and Cakes
[EF#9] Photography 101 Solitude Meet-up
[EF#8] Please Check Your Whensapp
[EF#7] The Story of Romance
[EF#6] ALTERnativE GOd given
[EF#5] Connecting the Dots
[EF#4] What if Nobita was a Genius
[EF#3] Gadget in a Pervasive World
[EF#2] The Wildest Dream: Becoming a President
[EF#1] Moving-On

105 thoughts on “#OOTD – Eager to Wear Eiger [EF#11]

  1. Btw itu foto zaman kapan mbah Andik? So cuuutteee hihihi. And I do agree with you. Eiger itu kualitasnya oke punya dan tahan lama, ya sesuailah sama harganya yang juga ciamik. Suka naik gunung ya mbah?

    Like

  2. Actually you can hide your face on ootd post MasπŸ˜€
    But since you already show your face and your interest to eiger, may be eiger gonna ask you something to endorse, aminin aja :p

    Liked by 1 person

  3. kacamatanya yang bukan eiger ya mas Andik?πŸ˜€
    akupun suka banget sama Eiger, tas ranselku yang daypack ataupun yang suka dipake jalan-jalan merknya eiger, jam tanganpun dari eiger πŸ˜€

    Like

    1. Ya betul… soalnya emang ga ada kan ya kacamata eiger, kecuali kacamata lapangan kali ya… kalo buat outdoor ama jalan-jalan emang recommended, kuat… sampe bosen ga rusak-rusakπŸ˜€

      Like

  4. Wow… Andik semakin dewasa semakin tampan!πŸ™‚

    Cocoknya sih bukan jadi stiker nya LINE tapi maen dramanya kayak Nicolas Saputra dan Maria Renata. Dah mirip banget pas shooting di Paris! (ada stiker Bonjour nya pulak :D)

    Saya pernah bilang tentang Eiger ya? Hmmm kok lupa ya. Mas ku maniak Eiger juga, secara dia pendaki gunung. Andik juga?

    Liked by 1 person

  5. aku juga punya beberapa item dari eiger: backpack buat di kantor, tas kecil buat jalan2, kupluk, dan pastinya sendal!
    tapi sekarang suami udah mulai beralih ke deuter buat keril which is mahalnya ampun2an.
    kekepin dompet kuat2. >,<

    Liked by 1 person

  6. Wuih, akhirnya saya melihat Mas Andik tanpa masker Kakashi-nya. Haha!
    I love Eiger’s goods, too. Their goods’ durability are so amazing. I have its backpack and its sandals by now–and I’m saving so I can buy their carrier :hehe.

    Liked by 2 people

  7. Ngomongin Eiger ni jd inget calon ka2 ipar Cinta yg ga jadi. Dulu Cinta dikasih tas “Eiger” warna iji bagus pisan euy, sampe skr mlah ga mau rusak meski udah 5thnan lbih.

    Ah, kdg Cinta nyesel knp itu org ga jd ka2 ipar bnran, soalnya si calon ka2 ipar syg bngt sm Cinta udah kyk ka2 sndiri smp skr mskipun udah nikah, tp sygnya ga brubah ke Cinta. 😊

    Nah lo koq malah numpang curhat? πŸ˜‚

    *kaaabuuuuuurrr….

    Liked by 1 person

      1. Hah msa sih mas? Ah Cinta sedih ni kalo ga bisa dicomment 😒.

        Cb nanti Cinta cek lg di rumah pake pc, Cinta lg mudik di jalan mas jd ga bs buka pc nya. 😭

        Liked by 1 person

      2. Owh gitu, memang smua Cinta setting bgtu mas, tp biasanya ada di pemberitahuan minta approve tp ini ga ada heee.

        Aduh Cinta jadi garuk2 kepala ni ^__^>, kalo berkenan boleh di-comment ulang mas. *ngarepπŸ˜€

        Liked by 1 person

      3. Msa mas Andik? Soalnya barusan ada yg comment koq bs ya? Cinta jd bingung 😁. Btw, kl blh tau, mas Andik mau comment tulisan Cinta yg mna ya? *kepo 😁

        Sma2 mas Andik, taqabbal Ya Kariim, maaf lahir batin juga kl Cinta ada salah sm mas Andik πŸ˜‡

        Liked by 1 person

      4. Bener mas, sma aja koq settingannya. Ni malah skr Cinta buka biar bs lgsg comment tnpa approve utk “about me” heee.

        Eh iya ya, ga nyadar Cinta, udah pnjg lebar bngt comment2an qt πŸ˜…

        Liked by 1 person

      5. Iki jenenge guyonan mas hihiiii πŸ˜‚.

        Gmn suasana lbaran di Surabaya mas, adakah yg beda? Ni yg nanya Mutia lg, ka Cinta lg gendong ponakan, de2k kembar, lg sakit mas yg gede ( dede Dian), doain cpt smbuh ya mas. 😊

        Liked by 1 person

      6. Hooo.. get well soon ya de Dian. Semoga sakitnya segera diangkat menjadi keberkahan.

        Aku ga mudik tahun ini. Lebaran di bandung saja. Kebetulan keluarga pd ketemu di sini.πŸ™‚

        Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s